Mentori

Fii informat. Sesiunile de mentorat au rolul de a furniza informatii si a impartasi experiente ale antreprenorilor de succes.

Iulian Cazacu Presedinte al Asociatiei Centrul de Dezvoltare SMART

Licentiat in Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, Iulian Cazacu a urmat cursurile master în Antreprenoriat în cadrul ANTREMAN, implementat de Academia de Studii Economice , Bucuresti si Ruskin Anglia Cambridge University . In prezent urmeaza cursurile Executive MBA la HULT International Business School , Londra si are pregatire superioara specifica industriei cum ar fi management, marketing , management financiar si planificare strategica.

Radu Oprea Presedinte PTIR

Radu Oprea este Presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est, avand o experienta de peste 10 ani in antreprenoriat.

Este partener al companiei ZebraPay in Galati si co-fondatorul Bankers Café&Hubb. Are o experienta bogata in atragerea de finantari nerambursabile pentru dezvoltarea de afaceri si in implementarea proiectelor cu finantari europene.

Functie:
Presedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori, Regiunea Sud Est
Website:
www.raduoprea.eu

Mihai Chiratcu

Absolvent al Facultatii de Relatii Economice, modulul cu predare in limba engleza, din cadrul ASE si al programului postuniversitar SAM din cadrul Politehnica Bucuresti, specializarea Management Operational si Managementul  Schimbarii.